Я нещодавно придбала сукню від
https://tsevau.com/catalog/sukni/ і можу поділитися своїм досвідом. Якщо чесно, цей бренд справив на мене дуже позитивне враження. Як на мене, Tsevau дійсно пропонує щось унікальне, тому що їхній асортимент суконь виглядає стильно та сучасно, але водночас зручний у повсякденному носінні. Я шукала щось, що можна носити і на роботу, і на неформальні зустрічі, і у Tsevau я знайшла кілька моделей, які підходять під різні ситуації. Наприклад, одна сукня, яку я придбала, має лаконічний дизайн, але при цьому є дуже елегантною. Вона не надто яскрава, але в той же час виглядає стильно завдяки правильним деталям – невеликим рельєфним швах або цікавим акцентам на комірці. Що важливо, сукні Tsevau роблять акцент на комфорті та якості тканин. Я особисто звертаю увагу на це, бо хочеться, щоб одяг не тільки гарно виглядав, але й був приємним до тіла. Їхні сукні виконані з натуральних тканин, які добре "дихають", тому навіть на роботі я відчуваю себе комфортно, не перегріваючись або не відчуваючи дискомфорту. Я дуже чула від подруг про бренди, які виглядають модно, але в яких матеріал абсолютно не зручний – такого у Tsevau немає.