Хочу поділитися своїм досвідом встановлення натяжної стелі у Києві, бо знаю, як важко знайти дійсно якісного підрядника. Довго не могла зважитися, але коли друзі порадили мені звернутися до компанії "Європейські Стелі, вирішила спробувати — і не пошкодувала!
Почалося все з консультації. Дуже приємно здивувала оперативність: вже наступного дня до мене приїхав замірник, усе докладно пояснив, показав зразки матеріалів, розповів про особливості монтажу. До речі, вибір полотен — величезний: від матових до глянцевих, навіть із підсвіткою чи фотодруком! Я зупинилася на сатиновому білому варіанті — виглядає стильно й дуже естетично.
Монтажники приїхали точно в домовлений час, усе зробили чисто, акуратно, без зайвого галасу. Робота зайняла буквально кілька годин. Що особливо приємно — після себе залишили повний порядок, ніби й не було ніякого ремонту. А головне — результат перевершив очікування:
натяжна стеля виглядає ідеально рівно, ніяких зморщувань чи перекосів, а світло тепер розподіляється по кімнаті набагато рівномірніше.
Ще один великий плюс — гарантія на полотно та роботу. Це додає впевненості, що все зроблено надовго і якісно. Вартість, до речі, теж приємно здивувала: при такому сервісі ціни дуже адекватні.