Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 30 Мар 2025, 08:33 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Який котел обрати?  (Прочитано 191 раз)
AlinaAndrieva
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт, 20 Мар 2025, 18:16 »

Хочу зрозуміти, який саме котел краще обрати для квартири. Багато хто радить не переплачувати, а брати звичайний одноконтурний. Чи так це насправді?
Dimon
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 21 Мар 2025, 12:48 »

Одноконтурного котла вам може бути недостатньо. Краще зі спеціалістами консультуватись для того, щоб ви потім точно не пожадкували про свій вибір.
KristiNka
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сб, 22 Мар 2025, 07:32 »

Одноконтурного котла вам може бути недостатньо. Краще зі спеціалістами консультуватись для того, щоб ви потім точно не пожалкували про свій вибір.

От і мені так здається. Я б все ж таки радила купувати двоконтурний газовий котел, адже такий тип котла є багатофункціональним та закриває питання не лише підігріву води, але й опалення. Правда потрібно розуміти, що такий котел буде коштувати дорожче
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: