Лилия
|
|
« Ответ #405 : Вт, 20 Ноя 2012, 20:33 » |
|
Вы режете меня без ножа Михаил, почему вы сами делали запрос, а не требовали его в процессе судебного разбирательства от стороны ответчика???
Цивільний процесуальний кодекс України Стаття 60. Обов'язки доказування і подання доказів 1. Кожна сторона зобов'язана довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень, крім випадків, встановлених статтею 61 цього Кодексу. 2. Докази подаються сторонами та іншими особами, які беруть участь у справі. 3. Доказуванню підлягають обставини, які мають значення для ухвалення рішення у справі і щодо яких у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, виникає спір. 4. Доказування не може ґрунтуватися на припущеннях.
Стаття 64. Письмові докази 1. Письмовими доказами є будь-які документи, акти, довідки, листування службового або особистого характеру або витяги з них, що містять відомості про обставини, які мають значення для справи. 2. Письмові докази, як правило, подаються в оригіналі. Якщо подано копію письмового доказу, суд за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, має право вимагати подання оригіналу.
|
|
« Последнее редактирование: Вт, 20 Ноя 2012, 20:36 от Лилия »
|
|
|
|
|
Лилия
|
|
« Ответ #406 : Вт, 20 Ноя 2012, 21:41 » |
|
Народ, нужен совет / мозговой штурм. Само решение суда я пока не забираю, чтобы не начался срок подачи апелляции.
Стаття 294. Строки апеляційного оскарження 1. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення. { Положення частини першої статті 294 щодо скорочення процесуальних строків звернення громадян до суду визнано конституційним згідно з Рішенням Конституційного Суду N 17-рп/2011 ( v017p710-11 ) від 13.12.2011 } 2. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.{ Положення частини другої статті 294 щодо скорочення процесуальних строків звернення громадян до суду визнано конституційним згідно з Рішенням Конституційного Суду N 17-рп/2011 ( v017p710-11 ) від 13.12.2011 } { Частину третю статті 294 виключено на підставі Закону N 4176-VI ( 4176-17 ) від 20.12.2011 } { Текст статті 294 в редакції Закону N 2453-VI ( 2453-17 ) від 07.07.2010 - зміни щодо здійснення повноважень Верховного Суду України та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ вводяться в дію після початку діяльності Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ - з 1 листопада 2010 року }
|
|
« Последнее редактирование: Вт, 20 Ноя 2012, 21:51 от Лилия »
|
|
|
|
|
Mike
Создание ВОО
Киев
Рейтинг: 143
|
|
« Ответ #407 : Вт, 20 Ноя 2012, 22:30 » |
|
не требовали его в процессе судебного разбирательства от стороны ответчика??? Потому, что - ст. 31 ЦПК: « До початку розгляду судом справи по суті». А я узнал в процессе. Про сроки апелляции я тоже знаю, поэтому и не забираю.
|
|
« Последнее редактирование: Вт, 20 Ноя 2012, 22:33 от Mike »
|
|
|
|
|
Лилия
|
|
« Ответ #408 : Вт, 20 Ноя 2012, 22:34 » |
|
А я не говорю о праве змінити предмет або підставу позову, тут не было такой необходимости. Я говорю про Стаття 60. п 3. Доказуванню підлягають обставини, які мають значення для ухвалення рішення у справі і щодо яких у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, виникає спір. И вы в этом случае имеете право на подачу ходатайства о предоставлении ответчиком протокола заседания, а не делать это в не судебного процесса
|
|
« Последнее редактирование: Вт, 20 Ноя 2012, 22:50 от Лилия »
|
|
|
|
|
Лилия
|
|
« Ответ #409 : Вт, 20 Ноя 2012, 22:36 » |
|
не требовали его в процессе судебного разбирательства от стороны ответчика??? Потому, что - ст. 31 ЦПК: « До початку розгляду судом справи по суті». А я узнал в процессе. Про сроки апелляции я тоже знаю, поэтому и не забираю. Забираете вы или нет это не имеет ни какого значение решение оглашено! Четко же сказано со дня оглашения, а не с дня когда вы соизволите его забрать
|
|
« Последнее редактирование: Вт, 20 Ноя 2012, 22:51 от Лилия »
|
|
|
|
|
Mike
Создание ВОО
Киев
|
|
« Ответ #410 : Вт, 20 Ноя 2012, 22:59 » |
|
не требовали его в процессе судебного разбирательства от стороны ответчика??? Потому, что - ст. 31 ЦПК: « До початку розгляду судом справи по суті». А я узнал в процессе. Про сроки апелляции я тоже знаю, поэтому и не забираю. Забираете вы или нет это не имеет ни какого значение решение оглашено! Четко же сказано со дня оглашения, а не с дня когда вы соизволите его забрать не оглашено: оно будет/было составлено в течении 5 дней. Поэтому - с момента получения. Но я не по срокам, а по схемам действий
|
|
|
|
|
|
|
Лилия
|
|
« Ответ #411 : Вт, 20 Ноя 2012, 23:10 » |
|
Поэтому - с момента получения.
И Опять я вам буду перечить ! Стаття 218. Проголошення рішення суду 1. Рішення суду або його вступна та резолютивна частини проголошуються негайно після закінчення судового розгляду і прилюдно, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Головуючий роз'яснює зміст рішення, порядок і строк його оскарження. У разі проголошення у судовому засіданні тільки вступної та резолютивної частин судового рішення суд повідомляє, коли особи, які беруть участь у справі, зможуть ознайомитися з повним рішенням суду. И вот с этого момента у вас есть пять или десять дней в зависимости от того это решение или ухвала. И дальше у вас кажется (20 дней) на подачу самой апелляционной жалобы, не прозевайте К понятию когда оно будет составлено это не имеет отношение, вот если вы его не получаете в этот срок, то подаете ходатайство на главного судью этого суда о продлении сроков подачи самой апелляционной жалобы.. post scriptum У меня стойкое впечатление что мы разговариваем на разных языках и не понимаем друг друга
|
|
« Последнее редактирование: Вт, 20 Ноя 2012, 23:15 от Лилия »
|
|
|
|
|
Лилия
|
|
« Ответ #412 : Вт, 20 Ноя 2012, 23:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Лилия
|
|
« Ответ #413 : Вт, 20 Ноя 2012, 23:27 » |
|
Идите пока пишут решение берите срочно "технічний запис судового засідання" и начинайте колупать и выискивать нарушения ЦПК- это шанс
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Создание ВОО
Киев
|
|
« Ответ #414 : Ср, 21 Ноя 2012, 11:02 » |
|
У меня мысль идёт в сторону гл. 4 ЦПК: "Провадження у зв'язку з нововиявленими обставинами". Рассматриваются такие дела тем же судом (жалко, что не тем же судьёй, но есть надежда на сарафанное радио). Підстави перегляду: істотні для справи обставини, що не були і не могли бути відомі особі, яка звертається із заявою, на час розгляду справи.
|
|
|
|
|
|
|
Лилия
|
|
« Ответ #415 : Ср, 21 Ноя 2012, 11:18 » |
|
У меня мысль идёт в сторону гл. 4 ЦПК: "Провадження у зв'язку з нововиявленими обставинами". Рассматриваются такие дела тем же судом (жалко, что не тем же судьёй, но есть надежда на сарафанное радио). Підстави перегляду: істотні для справи обставини, що не були і не могли бути відомі особі, яка звертається із заявою, на час розгляду справи.
Мысль даже очень правильная http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v0004740-12
|
|
« Последнее редактирование: Ср, 21 Ноя 2012, 11:31 от Лилия »
|
|
|
|
|
fenix
|
|
« Ответ #416 : Ср, 21 Ноя 2012, 11:42 » |
|
Был суд на тему ЛКК. Они в ответ на моё заявление прислали письмо, в котором, помимо прочего, сообщили, что мой ребёнок "противопоказаний не имеет". Протипоказів до щеплень не має, так? Я их слегка потягал в суд на предмет ай-яй-яй за вывод, который из мед. док-ции не следует. Типу, що не діло ЛКК вирішувати питання протипоказів до щеплень, а тільки питання про відвідування садочка? Суд я проиграл и вот по какой причине: ответчик (юристы больницы) сослались на то, что: 1. письмо как таковое ни к каким юр. последствиям привести не может, ибо оно - просто письмо, поэтому и обжаловать его нельзя. 2. само письмо и фраза про отсутствие противопоказаний переписаны исполнителями письма из решения комиссии по моему вопросу - типа, что имели, то и дали, мы не при делах.
А що Ви вимагали в суді? нагадайте, а то я вже підзабув.. Ви оспорювали висновок ЛКК про невидачу довідки 026?
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Создание ВОО
Киев
|
|
« Ответ #417 : Ср, 21 Ноя 2012, 13:44 » |
|
А що Ви вимагали в суді? нагадайте, а то я вже підзабув.. Ви оспорювали висновок ЛКК про невидачу довідки 026? Не: Они в ответ на моё заявление прислали письмо, в котором, помимо прочего, сообщили, что мой ребёнок "противопоказаний не имеет". Я их слегка потягал в суд на предмет ай-яй-яй за вывод, который из мед. док-ции не следует. Я у суда просил признать их вывод об отсутствии противопоказаний высосанным из пальца Типу, що не діло ЛКК вирішувати питання протипоказів до щеплень, а тільки питання про відвідування садочка? На самом деле, то была "комисiя з питань щеплень", которая противопоказания как раз таки и определяет. Но вот рез-т их определения я и оспаривал.
|
|
|
|
|
|
|
fenix
|
|
« Ответ #418 : Ср, 21 Ноя 2012, 14:15 » |
|
На самом деле, то была "комисiя з питань щеплень", которая противопоказания как раз таки и определяет. Но вот рез-т их определения я и оспаривал.
Ага, а тепер вони кажуть, що результат визначений ними, це зовсім не результат ніякий)) Значить виходить, що вони в листі до Вас, надали недостовірну інформацію і Ви цю недостовірну інформацію оспорюєте в суді. А раз інформація недостовірна то і оспорювати вроді як немає чого. Тоді мабуть треба ставити питання - на якій підставі Вам надали таку інформацію про "відсутність протипоказів"? І чому адвокати стверджують, що "фраза" просто переписана з рішення комісії, якщо це не так? Тільки от чи можна це вирішувати ще в цьому суді, чи потрібний новий процес, сказати важко.. Мабуть "Провадження у зв'язку з нововиявленими обставинами" - тут є актуальним.
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Создание ВОО
Киев
|
|
« Ответ #419 : Чт, 22 Ноя 2012, 23:51 » |
|
Мысли вслух «Провадження у зв'язку з нововиявленими обставинами» мне не подходит: оно имеет место быть тогда, когда решение вступило в силу. Т.е. после пропуска сроков апелляции. Апелляцию я тоже не оч. хочу. Невзирая на ответ на мой инф.запрос о выписке из протокола, в иске я оспариваю письмо. Т.е., формально, не совсем то. Плюс, это камень в огород судьи, который прямым текстом сообщил, что я «не лишаюсь права подать новый иск». Остаётся он самый - новый иск, но уже на вывод комиссии. Однако, имеется просто феерический казус. Письмо содержит пассаж про отсутствие противопоказаний к прививкам у ребёнка. И в наличии док-т от стороны ответчика, что это письмо основывалось на выводе комиссии. Запросив этот вывод комиссии, я имею еще один док-т (этот вывод), в котором тема противопоказаний вообще не звучит (потом отсканю). Получается дилемма: я не могу подавать иск по выводу комиссии о противопоказаниях, т.к. комиссия о них никакого вывода не сделала! Т.е. брать её за жабры просто не за что. А с письмом эпопея вроде как завершена, причём на той ноте, что исполнители не виноваты, т.к. переписали в письмо уже имеющийся вывод. Да и само письмо - это рез-т творчества исполнителей письма, а не той самой комиссии (невзирая на конкретные лица). Получается, что единственный выход, что я вижу, это таки, наплевав на ответ на инф.запрос, подать иск, вытребовав в нём тот вывод, на котором основывалось письмо и уже в судебном заседании тягать ответчика на предмет предоставления подложных док-тов.
|
|
|
|
|
|
|
|