Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 22 Фев 2025, 08:15 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Які лінзи краще вибрати новачку?  (Прочитано 52 раз)
Тень
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 21 Фев 2025, 14:19 »

Привіт усім! Планую перейти на контактні лінзи, але ніколи раніше їх не носив, тому не знаю, які краще вибрати для початку. Чув, що є різні варіанти – місячні, двотижневі, щоденні. Що зручніше для новачка? Чи є відчутна різниця в комфорті? Також цікаво, чи важко звикнути до носіння, і які можуть бути труднощі на початку?
Юля13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 21 Фев 2025, 14:21 »

Якщо ти тільки починаєш носити лінзи, то важливо обрати найзручніший варіант, щоб адаптація пройшла легко. Багато новачків стикаються зі складністю надягання та зняття лінз, а також із відчуттям сухості або дискомфорту. Тому краще спочатку спробувати щоденні контактні лінзи – вони гігієнічніші, бо щоранку надягаєш нову пару і не треба турбуватися про догляд. До того ж, якщо щось не підійде, ти можеш просто спробувати інші, не витрачаючи гроші на цілу упаковку багаторазових.
Тень
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пт, 21 Фев 2025, 14:33 »

Дякую за відповідь. Я справді, не уявляю, як я буду з ока витягати цю лінзу. Й дуже боюся, що занесу яку небудь інфекцію. Тому, мабуть, справді краще лінзи, які треба міняти кожен день.
Юля13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пт, 21 Фев 2025, 14:35 »

Якщо ти тільки починаєш носити лінзи, то важливо обрати найзручніший варіант, щоб адаптація пройшла легко. Багато новачків стикаються зі складністю надягання та зняття лінз, а також із відчуттям сухості або дискомфорту. Тому краще спочатку спробувати щоденні контактні лінзи https://luxoptica.ua/ua/contact-lenses-and-solutions/es_l_mkl_srok_nosheniya-1-den/  – вони гігієнічніші, бо щоранку надягаєш нову пару і не треба турбуватися про догляд. До того ж, якщо щось не підійде, ти можеш просто спробувати інші, не витрачаючи гроші на цілу упаковку багаторазових.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: