Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 22 Фев 2025, 23:18 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Мої статті залучають мало трафіку  (Прочитано 68 раз)
lvivskyi2000
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт, 20 Фев 2025, 22:56 »

Я веду блог, і хоча пишу цікаві статті, мій трафік залишається низьким. Не розумію, що роблю не так. Може, хтось знає, як правильно вибирати ключові слова та налаштовувати внутрішні посилання?
Kovalchuk_1986
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 21 Фев 2025, 20:08 »

Важливо налаштувати внутрішні посилання між статтями, щоб пошуковики краще індексували сайт. Перевір, чи є у твоєму контенті корисні мета-теги, і чи оптимізовані зображення для швидкості завантаження.
alexivanovstar1985
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сегодня в 15:36 »

Мені знайома ця проблема, ось кілька простих порад, що можуть допомогти:
1.   Правильний вибір ключових слів. Не завжди варто брати найпопулярніші запити, бо вони дуже конкурентні. Спробуй вибирати більш конкретні ключові слова (long-tail keywords), які мають меншу конкуренцію, але при цьому добре відповідають тематиці твоїх статей.
2.   Налаштування внутрішніх посилань. Це дуже важливо для SEO! Переконайся, що в твоїх статтях є посилання на інші релевантні пости з твого блогу. Це допоможе пошуковим системам зрозуміти, про що твої статті, і підвищить шанс на індексацію.
3.   Залучення до роботи з мета-тегами та заголовками. Чітко вказуй, про що твоя стаття, і що це може бути корисно для читача. Заголовки (H1, H2) мають бути структуровані й містити ключові слова.

Ці дрібниці можуть значно покращити твої результати, навіть якщо контент в тебе дійсно класний. Те саме трапилося і зі мною. Спочатку я не правильно обирав ключові слова та не налаштовував внутрішні посилання тоді я почав шукати досвідчених людей та звернувся до Prlab https://prlab.com.ua/, і вони допомогли мені проаналізувати сайт і правильно налаштувати ці аспекти. Результат не забарився — трафік зріс, і мої статті почали займати вищі позиції в пошукових системах.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: