Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт, 14 Мар 2025, 18:06 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як написати людині в ТікТок  (Прочитано 507 раз)
Emma
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 14 Фев 2025, 21:03 »

Всім привіт! Маєте ідеї, як написати людині в ТікТок, якщо вона не підписана на твій профіль? Я знайшла декілька цікавих аккаунтів і хотіла б дізнатися більше про їх контент, але не знаю, як правильно налагодити контакт. Які варіанти є, щоб звернутися без підписки?
Angela Jones
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 14 Фев 2025, 23:16 »

Всім привіт! Маєте ідеї, як написати людині в ТікТок, якщо вона не підписана на твій профіль? Я знайшла декілька цікавих аккаунтів і хотіла б дізнатися більше про їх контент, але не знаю, як правильно налагодити контакт. Які варіанти є, щоб звернутися без підписки?

Я стикалася з такою ж проблемою! Мені порадили кілька способів, і один з них точно спрацював. Якщо ви хочете звернутися до людини в ТікТок, але вона не підписана на вас, спробуйте залишити коментар під її відео, читайте https://likestorm.com.ua/blog/tiktok/yak-napisati-lyudini-v-tiktok/ Це гарний спосіб привернути увагу. Але найефективніше я знайшла поради, які дали мені після звернення до LikeStorm. Це платформа, що допомагає збільшити підписників і активність профілю, і як тільки ваш акаунт стає більш помітним, у вас більше шансів отримати відповідь або налагодити контакт. Особисто я відчула результат після кількох тижнів активної роботи з сервісом.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: