Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт, 20 Фев 2025, 07:35 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Спортивний одяг  (Прочитано 193 раз)
villik
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 14 Фев 2025, 20:15 »

Я зараз шукаю, де можна придбати стильний та комфортний спортивний одяг. Можливо, ви знаєте, де є хороші варіанти для активного способу життя? Цікавить не тільки якість, але й вигляд. Підкажіть, будь ласка, свої улюблені магазини або бренди!
Алени
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сб, 15 Фев 2025, 17:26 »

Намагаюся виглядати стильно та одночасно почуватися комфортно, особливо в повсякденному житті. Колекція essentials від Adidas просто ідеально підходить для цього. Я давно хотіла придбати дещо з цієї лінійки і нарешті зробила це. На сайті Adidas я знайшла все, що мені потрібно для створення практичних, але модних образів. Я вибрала лаконічний топ, зручні штани і базову толстовку. Що мені дуже сподобалося, так це універсальність цих речей — їх можна поєднувати між собою, створюючи різні варіанти стилю. Коли я отримала замовлення, одразу приміряла все і була приємно здивована тим, як чудово все сидить і як комфортно в них себе відчуваю. Одяг дуже легкий, не обмежує рухів, а матеріал дихає, що важливо для мого активного способу життя. Це не просто одяг, а частина мого нового стилю, який я отримала завдяки Adidas. З нетерпінням чекаю на наступну покупку з цієї колекції!
DASART
Новичок
*

Просмотр профиля WWW
« Ответ #2 : Пн, 17 Фев 2025, 11:41 »

Я зараз шукаю, де можна придбати стильний та комфортний спортивний одяг. Можливо, ви знаєте, де є хороші варіанти для активного способу життя? Цікавить не тільки якість, але й вигляд. Підкажіть, будь ласка, свої улюблені магазини або бренди!

Так само цікавить це питання. Найперше, що хочу собі придбати - це куртку в спортивному стилі
erdere
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Вт, 18 Фев 2025, 22:22 »

Для занятий йогой купил себе каремат M-KET Мультикам https://rozetka.com.ua/ua/voennie-karemati-i-sidushki/c4674894/vid-252748=matrasi-armeyskie/
легкий , комфортный и стоит не дорого .
KristiNka
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #4 : Ср, 19 Фев 2025, 08:36 »

Так само цікавить це питання. Найперше, що хочу собі придбати - це куртку в спортивному стилі
А десь вже асортимент переглядали? Що саме вам сподобалось? Який бюджет ви готові витратити на таке придбання? Напевно варто усі ці питання заздалегідь для себе вирішити, адже по магазинах куртки чоловічі в дуже широкому асортименті представлені і вам коло вибору потрібно якось по трішки звужувати))
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: