Я проходив реабілітацію в
https://fizio.ua/ минулого року, і, на мою думку, вони дійсно роблять чудову роботу. Я також мав хронічний біль в спині, і після безлічі інших методів, які не давали результату, вирішив спробувати їхній підхід. Що мені сподобалося з самого початку — це індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Вони не просто призначають стандартну програму, а роблять детальну оцінку твоїх проблем і складають курс, який підходить саме тобі. Я пройшов курс фізіотерапії, який включав не тільки традиційні методи, але й вправи для зміцнення м’язів спини, що особливо важливо при хронічних болях. Крім того, мені запропонували курс масажів і навіть сеанси мануальної терапії. Спочатку я не міг уявити, як ці методи можуть допомогти, але з часом я помітив, що біль став значно менш інтенсивним. Вже після кількох сеансів я зміг сидіти без болю протягом довших періодів часу, а після кількох тижнів стало легше навіть підніматися з ліжка. Що важливо — вони не тільки займаються фізіотерапією, а й дають рекомендації щодо правильної постави, фізичної активності та навіть психологічного стану, адже біль часто посилюється через стрес або тривогу. І це мені дуже допомогло, оскільки я почав розуміти, як мої звички і спосіб життя впливають на моє здоров'я.