Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 05 Янв 2025, 14:49 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де навчають мобільної фотографії?  (Прочитано 128 раз)
Sender
Ветеран

Киев

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 30 Дек 2024, 23:01 »

Мене цікавить, де можна пройти курси мобільної фотографії, адже хочу покращити свої навички і навчитися робити професійні знімки на телефон. Я чув, що багато шкіл пропонують такі курси, але не можу зрозуміти, де саме найкраще вчитися. Чи є школи, де можна отримати корисні практичні навички, а не лише теоретичні знання? Яким чином правильно обрати місце для навчання, щоб отримати максимум від курсу? Може, є конкретні рекомендації щодо цього?
Prime24
Ветеран

Борисполь

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн, 30 Дек 2024, 23:02 »

Звісно, я можу порадити дуже хорошу фотошколу, яка пропонує курси мобільної фотографії https://green4.photo/uk/mobphoto/  це фотошкола «Зелений квадрат». Вони проводять курси, які орієнтовані саме на практичні навички, де ви будете вчитися робити круті фото не тільки за допомогою камери телефону, а й з використанням різноманітних додатків для редагування. Програма навчання охоплює важливі технічні аспекти, наприклад, як правильно виставити світло, що робити з композицією, як правильно вибирати кути зйомки, щоб знімки виглядали професійно. Вони також надають зворотній зв'язок і працюють із кожним учнем індивідуально, щоб покращити їхні результати.
Kovalchuk_1986
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пт, 03 Янв 2025, 11:49 »

Звучить цікаво! Мобільна фотографія – це справжня мистецька майстерність, особливо коли врахувати, що більшість із нас завжди має телефон під рукою. Круто, що школа «Зелений квадрат» не тільки навчить технічним аспектам, але й допоможе вдосконалити ваш стиль. Я б відправився на такі курси, адже у віці Instagram важливо вміти виділятись! Чи плануєте йти на ці курси самі? Можливо, будемо знімати разом.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: