Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн, 23 Дек 2024, 21:00 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Досвід роботи з DW  (Прочитано 31 раз)
EvanDuke
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сегодня в 11:36 »

Привіт! Нещодавно натрапив на сайт DeWatermark, який обіцяє видаляти водяні знаки з фотографій за допомогою штучного інтелекту. Я розумію, що це може бути корисним, але чи має хтось досвід із цим сервісом? Наскільки ефективно він працює, не залишаючи слідів після видалення символів? Цікавить, чи це не впливає на якість зображень. Можливо, хтось пробував знімати водяні знаки з високоякісних фотографій, наприклад, із тих, що використовують для друку? Буду радий вашим думкам та відгукам!
tbes50203
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сегодня в 16:05 »

Я нещодавно використав dewatermark для видалення водяних знаків з кількох фотографій, і можу сказати, що враження залишилися загалом позитивні. Платформа справді використовує штучний інтелект, і це видно. Важливо розуміти, що результат залежить від якості фотографії та того, як саме нанесено водяний знак. Якщо знак маленький і не надто складний, DeWatermark справляється з цим дуже швидко і майже ідеально. Але якщо водяний знак покриває більшу частину зображення або знаходиться на складному тлі, іноді виникають невеликі артефакти, особливо у деталях. Для тесту я спробував кілька різних зображень: одне з водяним знаком, який розташовувався в кутку, інше з більшим, на який я захотів видалити знак у центрі. В обох випадках платформа працювала добре, але при видаленні великого водяного знака на складному тлі текстура фону трохи спотворювалася. У деяких випадках це не критично, особливо якщо результат використовується для інтернету, але якщо ти плануєш друкувати фотографію у високій якості або для комерційних цілей, варто уважно перевіряти результат і вносити правки вручну. Що мені дуже сподобалося, це можливість попереднього перегляду результату. На сайті ти можеш бачити, як виглядатиме зображення до та після обробки. Це дозволяє точно зрозуміти, наскільки сильно зміниться фото. До речі, якщо ти випадково видалив частину зображення, можна відкотити зміни, що дуже зручно.
thiefcrazy98
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сегодня в 20:32 »

Цікаво! Я теж якось використовував кілька онлайн-сервісів для видалення водяних знаків, і в цілому враження були схожі. Іноді результат не є ідеальним, але для більшості завдань, наприклад, для використання в інтернеті, це цілком нормально. Головне — не забувати, що ідеальний результат можливий не завжди, особливо якщо водяний знак був нанесений на складне тло або займає більшу частину зображення. У таких випадках іноді краще зробити це вручну, щоб уникнути спотворень.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: