Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 21 Дек 2024, 17:10 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Отримати кредит без застави реально?  (Прочитано 41 раз)
Sender
Ветеран

Киев

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сегодня в 03:34 »

Я чув, що отримати кредит без застави можна через онлайн-сервіс, але чи потрібна для цього кредитна історія або стабільний дохід? І скільки часу займає процес схвалення кредиту? Також цікаво, чи є якісь обмеження за віком чи іншими критеріями для позичальників?
Prime24
Старожил

Борисполь

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сегодня в 03:34 »

Вже кілька разів користувався Moneyveo, і насправді вражений зручністю та швидкістю процесу. Потрібно було просто зареєструватися на сайті, заповнити заявку і вказати мінімум особистої інформації. Кредит без застави я отримав вже за кілька хвилин, і гроші прийшли майже одразу на картку. Не потрібно було показувати свою кредитну історію чи документувати дохід, що значно спростило процес.
Sender
Ветеран

Киев

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сегодня в 03:34 »

Тобто, я правильно розумію, що якщо я маю стабільний дохід, але не маю великої кредитної історії, це не стане проблемою для отримання кредиту? І ще, чи є якийсь ліміт на суму, яку можна отримати без застави, або все залежить від мого доходу? Які були твої умови при першому отриманні кредиту, та чи були якісь неприємні моменти?
Prime24
Старожил

Борисполь

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сегодня в 03:35 »

Як правило, вони не ставлять великих вимог до кредитної історії або доходів, але я все ж раджу мати хоча б невеликий стабільний дохід, це може допомогти отримати більшу суму. Кредит без застави у Moneyveo https://moneyveo.ua/uk/--kredit-bez-zaloga/ це дійсно дуже зручний спосіб отримати гроші без великих складнощів.
Перше оформлення було досить простим: я заповнив заявку через сайт, мені одразу підтвердили схвалення, і через декілька хвилин гроші на картці. Важливо, що відсотки помірні і не надто великі, що робить кредит доступним для більшості людей.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: