Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 22 Дек 2024, 06:56 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як зробити ідеальні стіни  (Прочитано 141 раз)
Bauntly
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 17 Дек 2024, 09:53 »

Хочу порадитися щодо того, як зробити ідеально рівні стіни. Після штукатурки у мене вони все одно мають якісь дрібні нерівності, і я боюся, що це все вилізе після фарбування. Що можна зробити, щоб стіни вийшли рівні, як в глянцевих журналах?
Cheryw
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 17 Дек 2024, 10:24 »

О, ідеальні стіни — це такий собі мистецтво, але можна зробити. Перш за все, тобі потрібна якісна грунтовка, щоб забезпечити правильне зчеплення шпаклівки та фарби зі стіною. Зверни увагу на грунтовка стін ціна в Перший Дім — там знайдеш варіанти для будь-якого бюджету, і якість теж не підводить https://www.1d.ua/uk/gruntovki/gruntovka-dlya-stin/ . Хороша грунтовка не тільки допомагає вирівняти дрібні пори на стінах, але й зменшує поглинання фарби, тож фінішний шар буде рівномірним і гладеньким. Після ґрунтовки обов’язково нанось фінішну шпаклівку тонкими шарами, використовуючи широкий шпатель, це дає змогу рівномірно розподілити матеріал і уникнути "горбів". А ще використовуй шліфувальну сітку, щоб позбутися будь-яких дрібних нерівностей перед фарбуванням. Так отримаєш ідеально гладенькі стіни, на яких фарба виглядатиме просто шикарно. І не поспішай — краще витратити трохи більше часу, але зробити якісно!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: