Сам нещодавно робив замовлення на XPharm, тож можу розповісти, як все пройшло. Справді, коли стикаєшся з новим сайтом, особливо таким специфічним, як XPharm, завжди хочеться перевірити кілька джерел, щоб переконатися у надійності. Я замовляв
данабол саме з метою набору маси, тому переживав щодо того, щоб препарат був якісним, а не підробкою. Я ретельно вивчав сайт та інші відгуки на форумах, і загалом сайт виглядає досить професійно. Звичайно, як і на будь-якому великому торговому ресурсі, є і позитивні, і негативні відгуки, але якщо дивитися на репутацію, у XPharm загалом непогана історія. Щодо самого процесу покупки, то для мене все пройшло досить гладко. Я створив обліковий запис, вибрав препарат і оплатив через онлайн-банкінг. Термін доставки був стандартним, близько тижня, і упаковка прийшла в ідеальному стані. Жодних проблем із товаром не було — препарат був в оригінальній упаковці, із захисними пломбами. Один із мінусів — за допомогою вони відповідають не дуже швидко, але це буває у багатьох сайтів. Коли я написав з приводу свого замовлення, то відповідь надійшла лише через 2 дні, але це не критично, головне, що товар був якісним. Тепер із приводу Данабола. Якщо говорити про дозування, то для більшості новачків рекомендують починати з 20 мг на день та поступово збільшувати дозу, якщо організм нормально реагує. Я сам почав з 20 мг і поступово збільшив до 30 мг, і жодних серйозних побочок не було. Так, трохи підвищився тиск, але це легко регулюється. Я також дотримувався дієти та тренування, так що результат був помітним. Через 3 тижні використання я вже відчув приплив сил, збільшив свої робочі ваги у залі та став набирати масу. Важливо пам'ятати, що Данабол - це не іграшка, і його потрібно використовувати з розумом, інакше можуть виникнути проблеми з печінкою та іншими органами.