Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт, 26 Ноя 2024, 01:18 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Які умови подобової оренди авто у Львові?  (Прочитано 28 раз)
jastin
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 25 Ноя 2024, 16:03 »

Нещодавно зіткнувся з ситуацією, коли терміново знадобилося авто на добу, але не знав, до кого звернутися. Хочу заздалегідь дізнатися, які умови пропонують компанії у Львові для подобової оренди. Цікавить, чи є якісь обмеження на пробіг, які моделі найчастіше доступні для короткочасного використання, і чи потрібен великий депозит? Якщо хтось уже користувався такою послугою, буду вдячний за ваші поради – де краще брати і що врахувати, щоб потім не було неприємних сюрпризів.
Umil
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн, 25 Ноя 2024, 17:35 »

Якщо тобі потрібна подобова оренда авто у Львові  раджу перевірити на сайті Autoprokat. У них усе максимально прозоро: жодних прихованих платежів, депозит – мінімальний, а умови оренди дуже зручні. Я брав у них машину для поїздки в передмістя, і це було найкраще рішення. Автомобіль у відмінному стані, жодних технічних проблем. Щодо пробігу – обмеження практично немає, що дуже зручно для активного використання. Ціни за добу абсолютно адекватні, а вибір авто дозволяє знайти як бюджетний варіант, так і щось більш комфортне. Якщо потрібно швидко й без зайвих ускладнень, Autoprokat – це твій варіант.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: