Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср, 20 Ноя 2024, 01:04 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Якій шампунь підійде для дуже пошкодженого волосся?  (Прочитано 65 раз)
Юля13
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 19 Ноя 2024, 12:12 »

Привіт! Порадьте, будь ласка, який шампунь краще вибрати для дуже пошкодженого волосся? Волосся стало ламким, сухим і втратило блиск після регулярного фарбування та використання плойки. Хочу знайти щось дійсно ефективне, щоб відновити структуру та повернути здоровий вигляд. Чи є перевірені засоби?
Тень
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 19 Ноя 2024, 12:16 »

Привіт! У мене була схожа проблема, і мене врятували шампуні з кератином. Вони допомагають відновити волосся зсередини. Ще зверни увагу на склади, де є масла, як-от арганове чи кокосове, бо вони живлять і зволожують. А от шампуні з сульфатами краще уникати – вони тільки погіршують ситуацію.
Sender
Старожил

Киев

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Вт, 19 Ноя 2024, 12:17 »

Я вважаю, що одного шампуню замало, якщо волосся сильно пошкоджене. Шампуні – це база, але потрібен ще хороший кондиціонер або маска. Наприклад, для фарбованого волосся краще брати ті, що підтримують колір і захищають від пересушування. Інакше волосся не відновити повністю.
Prime24
Старожил

Борисполь

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Вт, 19 Ноя 2024, 12:19 »

Якщо волосся дуже пошкоджене, то обрати шампунь треба дуже ретельно. Шампуні для волосся  https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-doglyad-za-volossyam/ua-shampuni-dlya-volossya/    , яке зазнало хімічного чи термічного впливу, мають містити зволожувальні компоненти, наприклад, пантенол або гіалуронову кислоту. Кератин – це добре, але він працює краще в парі з амінокислотами. Також шукай на упаковці слова "регенерація" або "глибоке відновлення".

Щодо конкретних брендів: Kerastase – ідеальний вибір, якщо бюджет дозволяє. L’Oreal Professionnel і Matrix теж мають лінійки для пошкодженого волосся, і вони більш доступні. І обов’язково бери комплекс – шампунь, кондиціонер і маску. Так ефект буде значно кращий, ніж від одного продукту. І ще порада: менше суши феном та використовуй термозахист, бо без цього всі засоби мало допоможуть.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: