Ну якщо у вас хоспер і мангал, то без спеціального обладнання не обійтися. Раджу звернути увагу на компанію Завод Гідрофільтрів. У них можна купити
вентиляційне обладнання , яке реально справляється з такими викликами. Ми в своєму ресторані встановили їхній гідрофільтр, і це змінило все: дим і запахи більше не турбують ані кухню, ані гостей у залі. Гідрофільтр створює водяну завісу, яка ловить іскри, сажу і дим ще до того, як це все потрапить у вентиляцію. Труби тепер залишаються чистими, і нам не потрібно витрачати купу грошей на їхнє регулярне чищення. Плюс, автоматичне миття — це просто топ! Усе працює як годинник, а головне, гості оцінили, бо атмосфера в залі тепер на висоті.