Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 02 Ноя 2024, 22:24 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Які кровозамінники вибрати?  (Прочитано 53 раз)
Prime24
Старожил

Борисполь

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 01 Ноя 2024, 16:02 »

Потрібна допомога з вибором кровозамінників. Лікар порадив придивитись до кількох варіантів, але інформації купа, і важко зрозуміти, що з цього надійне та ефективне. Хочеться знайти щось універсальне, щоб підійшло як для профілактики, так і на випадок серйозної ситуації. Що думаєте?
Filipenkov01
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 01 Ноя 2024, 16:02 »

О, у мене теж була така дилема! Я пробував кілька різних варіантів, і скажу, що важливо дивитись не лише на склад, але й на те, як організм переносить кожен з них. Особисто мені краще підходять ті, що містять фізрозчин, вони легше засвоюються. Але тут все індивідуально – комусь підійдуть препарати з аргінінами або сорбітолом, а комусь - простіші розчини. Тільки не поспішай, бо на різні компоненти можна по-різному реагувати.
Prime24
Старожил

Борисполь

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пт, 01 Ноя 2024, 16:02 »

Чесно кажучи, саме про реакцію організму не подумав, а це точно варто врахувати. А ти не помічав, чи є різниця в ефективності між дешевшими варіантами, як той самий фізрозчин, і більш складними препаратами? В мене думки розділились, але ж хочеться не переплатити зайве, якщо це не принципово.
Sender
Старожил

Киев

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пт, 01 Ноя 2024, 16:04 »

Чесно кажучи, саме про реакцію організму не подумав, а це точно варто врахувати. А ти не помічав, чи є різниця в ефективності між дешевшими варіантами, як той самий фізрозчин, і більш складними препаратами? В мене думки розділились, але ж хочеться не переплатити зайве, якщо це не принципово.

Хлопці, якщо хочете мати широкий вибір і точно підібрати щось підходяще, рекомендую заглянути на сторінку аптеки АНЦ. В них є великий вибір кровозамінників https://anc.ua/catalog/medikamenty-1/rastvory-i-diagnostika-106/rastvory-i-krovezameniteli-482 від простих розчинів, як натрію хлорид, до більш складних, наприклад, з аргінінами або сорбітолом, як вже згадувалось.

Тут можна глянути ціни, характеристики, а також є доставка по всій Україні, що зручно, якщо часу обмаль. Кожен зможе знайти варіант саме для себе, а при необхідності - ще й проконсультуватись з фармацевтами. Більш того, бонуси на рахунок нараховуються, що теж приємний плюс.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: