Да ну ее, эту истеричку. Лучше такое письмо Тигипко (или кто еще перспективный?) написать, вроде того, что есть темка для электората....
Тут Ви не праві, писали вже всім - їм побарабану такі "дрібні" проблеми, зустрічався особисто з одним з кандидатів в президенти перед виборами (він доречі не щеплює дітей і відкрито про це заявляє), розказував про преславуту ст.15 і скасування її в КС. Так от результат - каже мої діти також в садочок не ходять (думаю в нього проблем на кого залишити дітей нема, поки батьки на роботі..), а про школу "будем шось думати" (аналогічно, депутату багато думати не треба буде). Каже давайте законопроект, я внесу в ВР, більше нічого зробити не можу, обмежені можливості - мало депутатів (НУНС) для подання в КС та й вибори. Кажу законороект вже є (Ткача), але не прошов навіть на розгляд.. Він каже, буде розглядатись знову - проголосую, а зі зверненям до КС - звертайтесь до великих партій (читай Регіони, БЮТ) - в них депутатів багато і "технічно" питання вирішити легше.
Звертатись в Регіони з Януковичом, Коржом, Богатирьовою, Бахтєєвою - просто смішно..
Тепер про "істеричку":
Написали голові фракції БЮТ, лист прийшов акурат в розгар "епідемії"(( - не найкращий час, щоб піднімати питання про відміну ст.15
Тим не менше "епідемія" пройшла і з'явилась постанова уряду, про яку я вже писав -
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=243200153Можливо і лист посприяв цьому, а можливо і ні, але хоч маленький результат, та з'явився..
Тепер же, коли "вона" буде в опозиції і маючи більше 100 депутатів, коли стихне вся ця післявиборча піна, можливо питання подання в КС про ст.15 буде більш реальним.
ІМХО - тобто, якщо і писати комусь то БЮТ в першу чергу. Звичайно писати можна всім, але для подання в КС треба або 50 депутатів (ймовірно), Президента (нереально), Карпачову (нереально).
Тігіпко - зараз вплинути ніяк не може (навіть не депутат), якщо буде в уряді виступати проти регіонів, Бахтєєвої і ко, однозначно не буде, якщо перевибори до ВР - його "козир" - "новий, розумний, молодий, економіст, фінансист, банкір і т.п.", зв'язуватись зі щепленнями не ризикне (не знає питання, а вникати часу і бажання не буде)
З "перспективних" - ще тільки Арсеній, який з Бахтєєвою в комітеті ВР по охороні здоров'я, на ура одобрюють всі законопроекти по щепленнях...