Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 23 Ноя 2024, 20:07 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як вибрати базу, щоб манікюр тримався довше?  (Прочитано 1025 раз)
Юля13
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт, 26 Сен 2024, 13:34 »

Привіт! Підкажіть, будь ласка, як ви доглядаєте за своїми нігтями? Постійно чую про гель-лаки, але ніколи не пробувала. Чи варто з них починати? Як вибрати базу, щоб манікюр тримався довше і не псував нігті? Буду вдячна за поради!
Тень
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Чт, 26 Сен 2024, 14:02 »

О, я теж спочатку вагалась! Але як тільки спробувала, вже не уявляю свої нігті без гель-лаку. Важливо вибрати якісну базу, тоді й результат буде крутий. Ти ще й час зекономиш, бо манікюр тримається довго, і виглядає акуратно навіть через тиждень.
Sender
Старожил

Киев

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Чт, 26 Сен 2024, 14:02 »

Цілком погоджуюсь! Я пробувала кілька різних баз, і якісна основа справді має значення. Немає сенсу економити, бо дешеві бази часто псують нігті. Рекомендую подивитися склади, вибирати гіпоалергенні, тоді нігті будуть у безпеці й виглядатимуть здорово.
Prime24
Старожил

Борисполь

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Чт, 26 Сен 2024, 14:04 »

Абсолютно точно! База для гель-лаку https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-topi-i-bazi-dlya-gel-laku/ua-bazi-dlya-gel-laku/  — це основа всього манікюру. Вона захищає нігтьову пластину і забезпечує довговічність покриття. Є різні види баз: каучукові, з вітамінами, для зміцнення. Каучукові бази — найпопулярніші, вони підходять для різних типів нігтів і дають дуже стійкий результат. Якщо нігті слабкі або тонкі, краще вибирати бази з вітамінними комплексами або зміцнюючими компонентами. Також важливо звертати увагу на те, щоб база була легкою в нанесенні, не текла і швидко сохла в лампі. І ще один момент — якісна база не повинна містити шкідливих речовин, таких як формальдегіди чи толуоли. Це особливо важливо, якщо ти хочеш зберегти здоров'я нігтів.

Fenara
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #4 : Пт, 27 Сен 2024, 18:44 »

Отлично
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: