Дякую за відповідь! Звучить цікаво. Але як саме знайти такі надійні джерела новин? Можливо, є якісь специфічні критерії, за якими можна визначити, що платформа дійсно варта уваги? Адже так багато сайтів і додатків, що важко обрати. Мені б хотілося знати конкретні приклади або хоча б приблизний алгоритм, як обирати такі ресурси. Адже важливо не лише бути в курсі подій, але й бути впевненим у достовірності отриманої інформації.
Звісно, я розумію твої побоювання. Справді, зараз багато ресурсів пропонують новини, але не всі з них заслуговують на довіру. Я можу порекомендувати один сайт, який, на мою думку, відмінно справляється з цим завданням. Він називається Proslav
https://proslav.info/category/news/news_world/ це онлайн-медіа, яке постійно оновлюється і надає найсвіжіші новини з різних куточків світу. Вони забезпечують високу якість матеріалів та перевірену інформацію.
Якщо ти хочеш завжди бути в курсі актуальних подій і отримувати тільки достовірні новини, раджу звернути увагу на цей ресурс. Ось посилання, щоб ти міг ознайомитися з ним: Proslav.