Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 30 Ноя 2024, 08:42 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Порадьте магазин освітлення для купівлі кришталевих люстр  (Прочитано 1097 раз)
Umil
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вс, 16 Июн 2024, 16:48 »

Хочу знайти хороший магазин, де можна купити класні кришталеві люстри. Переїхали в нову квартиру і тепер стоїть завдання облаштувати вітальню. Мені потрібна кришталева люстра, яка буде не лише красивою, а й якісною. Бажано, щоб був великий вибір різних стилів, бо хочу знайти щось особливе, що підійде під наш інтер’єр. Може хтось може порадити інтернет-магазин або фізичний магазин у Києві, де можна подивитися і вибрати? Буду вдячний за будь-які рекомендації!
jastin
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вс, 16 Июн 2024, 18:03 »

Можу порадити тобі інтернет-магазин DiLight. Замовляв там кришталеву люстру для своєї вітальні і залишився дуже задоволений. Вибір там просто шикарний, є багато різних моделей на будь-який смак та стиль https://dilight.com.ua/catalog/interyerne/lyustru/kristal/ua Мені сподобалось, що можна обирати серед різних брендів і є детальні фото та описи товарів. Замовлення зробив без проблем, менеджер передзвонив швидко, уточнив всі деталі. Доставили люстру в обіцяний термін, упакована була надійно, нічого не пошкодилося. Встановили легко, інструкція була зрозуміла. Що можу порадити – звертай увагу на розміри люстри і висоту стелі в твоїй кімнаті, щоб усе гармонійно виглядало. Також, не соромся питати у менеджерів про технічні характеристики, вони там дуже компетентні і допоможуть з вибором. Якщо хочеш щось особливе, радив би звернути увагу на люстри з додатковим підсвічуванням, вони виглядають дуже ефектно. Загалом, залишився дуже задоволений покупкою, тому можу сміливо рекомендувати цей магазин. Удачі з вибором!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: