Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт, 08 Ноя 2024, 21:49 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Курси з Flutter  (Прочитано 1244 раз)
Txubok
Новичок
*

Прививочная

Рейтинг: 0

Просмотр профиля WWW
« : Вт, 11 Июн 2024, 09:37 »

Вітання всім! Цікавлюсь розробкою мобільних додатків і чую багато позитивних відгуків про Flutter. Хочу спробувати цю технологію, але потрібна структурована освіта. Шукаю якісні курси з Flutter в Україні, бажано з можливістю працювати над реальними проєктами. Хтось може порекомендувати перевірені варіанти?

Антипрививочники - вы убийцы!
hezqywa
Новичок
*

Лига Защиты Гражданских Прав

Рейтинг: 0

Просмотр профиля WWW
« Ответ #1 : Вт, 11 Июн 2024, 09:42 »

Привіт! На жаль, я не експерт у мобільній розробці, але ця тема також мене цікавить. Нещодавно на одному з IT-мітапів я спілкувалася з учасниками, і багато хто обговорював перспективи Flutter. Пригадую, одна дівчина згадувала про свій досвід на курсах якоїсь української онлайн-школи. Вона була вражена тим, як швидко змогла створити свій перший кросплатформений додаток... Здається, я зберегла візитку чи щось таке... О, знайшла! https://robotdreams.cc/uk/course/853-flutter-mobile-developer. Але, розумієте, це лише уривок з розмови, і я не можу гарантувати якість їхнього навчання. Раджу вам особисто вивчити сайт: подивіться програму, почитайте про викладачів, оцініть відгуки випускників. Так ви зможете зробити зважений вибір, який підходить саме вам.

Можно вывести русских солдат из Чернобыля, но нельзя вывести Чернобыль из русских солдат.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: