Лилия, в чем вы увидели что я нервно вам ответила? Я так выражаюсь
Если хотите посмотреть на письма, не вопрос, я нашла в удаленных(еще не успела почистить), пожалуйста! Это то, что мне пришло на следующий день, после моего обращения: 26
ГУОЗ та медичного забезпечення Київської МДА
Тихенко С.В.
278-41-91
oper@health.kiev.ua цілодобово
постійно
Організація надання медичної допомоги лікувально-профіклактичними
закладами мешканцям м.Києва
Вершигора А.В.
15-83
Надання лікарями порад медичного та профілактичного характеру, в т.ч.
з 09.00 до 17-00 год. профільними лікарями спеціалістами .
Потом, когда мне в поликлинике уже все нужное выдали и написали/подписали мне пришел такой ответ(заведующая по моему письму видимо отчиталась в свою сторону, та мне это было уже по-фигу, т.к мы уже в садик сдали медкарту и на следующий день пошли)...вот ответ:
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я
Вул. Прорізна, 19, м.Київ-34, 01034, тел. (044) 284-08-75, тел./факс (044) 278-01-03, Call-центр (044) 15-51
e-mail:admin@health.kiev.ua, код ЄДРПОУ 02012906
17.09.12 № 039-10442/03.01
на №______________ від __________
E-mail: 0000
Шановна пані Валентино!
У Головному управлінні охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розглянуто Ваш лист, який надійшов на електронну адресу Міністерства охорони здоров’я України від 07.09.2012 стосовно організації надання медичної допомоги Вашій дитині, Тимуру, 2010 р.н., у дитячій поліклініці № 1 Дніпровського району.
За інформацією Управління охорони здоров’я Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Ваш син поступив під нагляд медичних працівників дитячої поліклініки № 1 Деснянського району у квітні 2012 року у віці 1 рік 8 місяців без належної медичної документації. Вам було запропоновано надати свідоцтво про народження сина та карту профілактичних щеплень (форма 063/о) з останнього місця спостереження дитини для оформлення медичної карти дитини (форма 026/о).
Також було з’ясовано, що Вашому сину проведено одну вакцинацію проти дифтерії, кашлюку, правцю та поліомієліту, та від подальшого щеплення дитини Ви відмовились. У зв’язку з цим Тимура було направлено на щеплювальну комісію 18.07.2012, яка прийшла висновку: «Враховуючи вік дитини, а також керуючись ст. 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних захворювань», Тимуру рекомендовано утриматись від відвідування дитячого навчального закладу».
10.09.2012 керівництвом дитячої поліклініки з Вами проведена бесіда, під час якої роз’яснено порядок оформлення дитини до дитячого дошкільного навчального закладу та оформлено медичну карту дитини (форма 026/о).
Шановна пані Валентино, в подальшому з питань надання медичної допомоги дитині Ви можете звертатись безпосередньо до головного лікаря дитячої поліклініки № 1 Дніпровського району Костюченка Владислава Васильовича, тел. 546-72-45.
З повагою
Перший заступник начальника В. Залеська
Это всё!!! Так что "мальчик таки был".......