Помарки:
- отримання медичної карти ф.026/о з інформацією про стан здоров’я для відвідування
- Дана відмова є обміркованим та зваженим рішенням..., і
цілком відповідає нормам діючого законодавства, у тому числі зроблена на підставі... Також право на відмовуОскільки медична форма карта ф. 026/о про стан здоров'я – це довідка містить інформацію про те, чи хвора дитина на даний момент чи здорова. Цілком очевидно, що відсутність щеплень само по собі не означає хвороби дитини.- Тобто, медична карта була свідомо зіпсована відповідачем, оскільки у
даній формі даному документі можливість подібного запису не передбачено даного роду записи згідно того ж таки Наказу МОЗ №434 302 від 27.12.99 р., яким затверджено ф.026/о. в діях відповідача наявні ознаки «службового підроблення» відповідачем у офіційний документ були внесені завідомо неправдиві відомості.- залишається невірно заповненою
що це унеможливлює реалізацію особистого немайного права...Конституція – це не загальне законодавство... ...та інших обставин <прибрати другу половину абзацу>- через неправильне оформлення їй
довідки мед.карти ф. 026/о є незаконним - я запропонував відкрити мені лікарняного листа по догляду за дитиною <підтвердження є?>
- Прошу: 1. Визнати дії відповідача незаконними, такими, що порушують право моєї дитини на здобуття освіти у держ.та ком. навч.закладах; 2....
Если в деле засветился гл.врач, то ответчиком я бы сделал его или же всю поликлинику (как учреждение) - что одно и то же. Не что педиатр не то вписал, а что п-ка не оформила док-т.
Если с больничным общение было устным, то можно попробовать еще раз обратится к главврачу (письменно!), потребовать больничный и приложить моё решение по иску от апел.админсуда, где аналогичные действия уже признаны незаконными - и устно рассказать, что ответчик идёт по уголовной статье халатность. Може, удастся припугнуть.