Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 02 Ноя 2024, 10:27 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Комплект обладнання для перманентного макіяжу  (Прочитано 99 раз)
Umil
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 29 Окт 2024, 15:48 »

Довго думала, чи варто одразу купувати комплект обладнання для перманентного татуажу, чи краще спершу окремі елементи. Багато хто радить купувати все відразу, щоб не переживати про сумісність деталей, але, можливо, у когось є інший досвід? Я хочу почати з бровей і губ, тому цікавить, чи достатньо основної машинки і блоку живлення, чи варто додатково інвестувати в голки та картриджі відразу. А як щодо того, щоб взяти всю техніку від одного виробника?
jastin
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 29 Окт 2024, 16:01 »

Я працюю з обладнанням для перманентного татуажу вже більше трьох років і можу сказати: якщо ти тільки починаєш, краще брати повний комплект. Особисто я так і зробила, і тепер впевнена, що маю під рукою все необхідне для будь-якого випадку. Для твоїх цілей, особливо якщо ти тільки збираєшся працювати з бровами і губами, буде достатньо базового комплекту — машинка, блок живлення, картриджі й основні голки. Проте якість цих компонентів має велике значення, адже від неї залежить не тільки результат роботи, а й комфорт під час процедури. Наприклад, якщо плануєш тривалі сеанси, важливо мати легку і ергономічну машинку, а для чіткості ліній знадобляться спеціальні голки. До речі, обладнання для перманентного татуажу на IPiccadilly https://ipiccadilly.com/permanent/ добре зарекомендувало себе — у них є набори для різних типів процедур, а ще детально описано, які саме голки підходять для кожного типу шкіри та зони роботи. Пам’ятай, що комплексний підхід дає більше можливостей, адже не потрібно буде постійно докуповувати деталі. Якщо хочеш мати універсальний набір, рекомендую звернути увагу на IPiccadilly, вони мають репутацію надійного бренду, який підходить і для новачків, і для професіоналів.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: