Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт, 31 Янв 2025, 07:03 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Слуховий апарат  (Прочитано 2363 раз)
villik
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 30 Июл 2024, 17:35 »

Здається, я почав втрачати слух, і це вже сильно впливає на моє щоденне життя. Спілкування стало справжнім випробуванням, і я хочу вирішити цю проблему якнайшвидше. Хто може підказати, де можна замовити слуховий апарат?
Алени
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 31 Июл 2024, 13:56 »

Замовлення слухового апарата для бабусі було справжнім випробуванням для мене. Я довго шукав найкраще рішення і зупинився на варіанті підібрати слуховий апарат для літнього на цьому сайті він має високу чутливість і зручний для використання. Мені сподобалося, що його можна регулювати під різні умови — будь то шумна вулиця чи тихий вечір. Бабуся оцінила зручний дизайн і тривалу автономність. Це справжній порятунок для нашої сім'ї. Тепер вона знову може чути нас без проблем.
FryerTuck
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Чт, 30 Янв 2025, 10:13 »

Якщо ви помітили проблеми зі слухом, Центр слуху Беттертон може допомогти вам з вибором слухового апарата та необхідним обстеженням. Центр проводить повний спектр послуг, включаючи консультації та підбір апаратів, щоб покращити ваш слух та якість життя.

Ви можете звернутися за адресою вул. Саксаганського, 90, Київ, Україна, 01032 або зателефонувати за номером 067 239 6918. Детальніше на сайті: https://bettertone.com.ua/uk/.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: