Дуже доречне питання, бо я якраз можу поділитися власним досвідом носіння топів від
https://luforu.com/katalog/verh/topy/ – минулого літа замовила три моделі і жодного разу не пошкодувала. Першим мене привабив зовнішній вигляд – дійсно, дуже продуманий дизайн. Вони не просто шиють базові речі, а роблять їх із родзинкою. Наприклад, мій улюблений топ — кольору “молочний лате”, з відкритою спиною та тонкими зав’язками. Сидить шикарно, при цьому виглядає делікатно й вишукано. Щодо якості тканини – приємно здивували. У двох топах – віскоза з еластаном, досить щільна, але “дихаюча”, якраз ідеально для спекотної погоди. Матеріал не просвічується, навіть у світлих відтінках. Мала звичку випробовувати речі — носила і в 30+ градусів, і під легкі жакети ввечері — тканина адаптується, не прилипає, не скручується. Щодо прання – тут теж є свої лайфхаки. В інструкції пишуть "делікатне прання", але я спочатку трохи нехтувала тим. Один топ трохи “підсів” після сушіння в машинці, але не критично. Тепер усі перу вручну або в мішечку на делікатному режимі – і взагалі без проблем. Ще дуже зручно, що не треба гладити — просто висушила на плечиках, і все.