Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн, 21 Апр 2025, 00:33 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Fizio - Громадська Організація для реабілітації  (Прочитано 117 раз)
tbes50203
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 16 Апр 2025, 11:52 »

Друзі, може хтось з вас стикався з громадською організацією «Fizio»? Побачила їхню сторінку в інсті — виглядає все красиво: фотки занять, усміхнені реабілітологи, діти й дорослі на процедурах. Але я вже раз натрапляла на «красиву обгортку», а по факту — тільки обіцянки. У нас тато після операції на хребті, лікар каже, що треба довга реабілітація, але державна поліклініка запропонувала кілька процедур на місяць — типу, більше нема ресурсів. Ми шукаємо альтернативу, але чесно — важко зрозуміти, де реально допомагають, а де просто грають у «соціальну активність». Напишіть, будь ласка, хто реально був у «Fizio» чи знає когось — чи це просто проект під гранти, чи там дійсно щось роблять?
EvanDuke
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 16 Апр 2025, 18:42 »

Добре, що підняла цю тему — я трохи знаю ситуацію зсередини. Я не працівник https://fizio.ua/ але мав справу з ними минулого року, коли мій друг проходив у них курс після травми плеча й шиї. І ще плюс — я сам медик, тож трохи по-іншому дивлюсь на такі речі. «Fizio» — це не комерційний центр і не якась «благодійна вивіска». Це реально працююча команда з фахівцями, які мають медичну освіту, досвід, і — що важливо — енергію й бажання копати вглиб. Мого друга туди скерували знайомі волонтери. Він був після ДТП, і в держлікарні йому чесно сказали: «ну, або приватна реабілітація за 2-3 тисячі на тиждень, або 2 процедури в поліклініці, і робіть, що можете». Ми тоді були у розпачі. У «Fizio» його прийняли не з порога — спочатку консультація з фізіотерапевтом, зібрали анамнез, подивилися МРТ, потім підібрали програму з вправ, масажів і навіть підключили реабілітаційного психолога. Заняття були 3 рази на тиждень, все безкоштовно, хоча сам він зголосився щось донатити. Але йому ніхто нічого не нав’язував — дуже людяний підхід.
thiefcrazy98
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Чт, 17 Апр 2025, 11:05 »

Я, до речі, теж чув про них — колега по роботі лікувався у «Fizio» після ампутації пальців. Казав, що підтримка там неймовірна. Не лише фізично, а й морально. Та й атмосфера людська, не формальна, це багато важить. Добре, що зараз з’являються такі ініціативи.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: