Хто колись купував Зелену карту? Де її зараз оформляють? Бо колись їхав і не знав що таке треба, прийшлось купувати на кордоні, а там якась ціна була.. як на мене завищена.
З Зеленою картою така історія знайома багатьом. Їдеш собі спокійно до кордону, думаєш, що все нормально, а тут — оп, а де ж твоя страховка? А без неї — ніяк. І якщо купуєш уже на кордоні, то ціна часто кусюча, бо там і вибору нема, і конкуренція мінімальна. Я так один раз переплатив майже вдвічі — досі згадую з усмішкою, але тоді не було смішно.
Зараз, на щастя, усе можна зробити онлайн і спокійно, не виходячи з дому. Є багато сервісів, де можна оформити Зелену карту за адекватною ціною, із чіткими умовами й швидким отриманням поліса на пошту. Я користувався Hotline Finance — все пройшло нормально, обрав дату, оплатив, отримав PDF за кілька хвилин. Перед тим подивився
відгуки Хотлайн Фінанс страхування, бо мені важливо було зрозуміти, як вони себе ведуть у випадку проблем чи повернень. Загалом, більшість людей задоволені, особливо тим, що не треба нікуди йти — оформив і поїхав.
Так що, якщо плануєш поїздку — краще не чекати до останнього. Онлайн дешевше, спокійніше і без пригод на кордоні.