Есть еще вопрос. Чем регламентируется подпись заведующей? В Наказе № 434 ничего подобного не нашла. Кроме того, что глав.врач, зам. глав.врача и заведующая должны входить в состав ЛКК, которую нужно обязательно пройти.
Ми вже багато про це говорили і до однозначної відповіді так і не дійшли..
Десь тут
Mike приводив цитату із закону чи наказу, про обов'язки завідуючої загалом, там був пункт про підписування різних документів. Це, можливо, частково стосується і форми 026, хоча і не обов'язково.
Якщо виходити із Наказу №434, то підпис завідуючої взагалі не потрібний, так як про нього ніде нема ні слова. З іншого боку нічого не сказано і про печатку мед. закладу, а її ставлять. Можливо ці підписи/печатки (завідуючої і медзакладу) є "стандартними" для оформлення всіх документів в поліклініці? - не знаю..
Я вже розказував, що нашим дільничним педіатром є завідуюча амбулаторії.. Так от вона має дві печатки - "печатка лікаря" і "печатка завідувач амбулаторії". Зараз я ще раз глянув нашу оформлену карту 026 (маю її сфотографованою
), так от там є тільки "печатка лікаря" і немає "печатки зав. амбулаторії"... Тобто цілком можливо, що вистарчить і підпису/печатки дільничного педіатра + печатка медзакладу, але це звісно не факт. Тут ще залежно від садочків, в різних можуть вимагати по різному..