Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт, 05 Ноя 2024, 06:29 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де почитати відгуки на компанію Na5ku?  (Прочитано 670 раз)
belikovmelvin
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 28 Авг 2024, 00:04 »

Треба дізнатись дещо, думаю що на форумі допоможуть з цим питанням. Нещодавно знайшов один сервіс, називається він Na5ku, в них кажуть що роблять непогано контрольні роботи, реферати і курсові. Також само допомогають вирішувати задачки по математиці і перевіряють на орфографію і граматику текста. Це дуже заманчива пропозиція, тим паче якщо вартість доступна. Що думаєте про цю компанію і де можна прочитати про неї відгуки?
Filipenkov01
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 28 Авг 2024, 00:05 »

Я вважаю, що вам варто просто погуглити цю компанію. Ті ж самі гугл мепс і всякі інші різноманітні сервіси вам допоможуть подивитись відгуки про них и зрозуміти, чи варто взагалі до них звертатись. А взагалі можна і самому спробувати замовити вирішення якоїсь контрольної роботи чи щось подібного роду. Тоді самі будете знати про них все.
belikovmelvin
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ср, 28 Авг 2024, 00:06 »

Як варіант звісно сразу спробувати співпрацювати з ними. Але думаю, що можливо все ж таки деякі люди вже писали відгук про них, щоб взагалі розуміти що від них очікувати. Може вони в дедлайни не встигають все зробити. Може вони не дуже точно все роблять, наприклад вирішення контрольних робіт потребує досконального виконання.
Filipenkov01
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ср, 28 Авг 2024, 00:09 »

Як варіант звісно сразу спробувати співпрацювати з ними. Але думаю, що можливо все ж таки деякі люди вже писали відгук про них, щоб взагалі розуміти що від них очікувати. Може вони в дедлайни не встигають все зробити. Може вони не дуже точно все роблять, наприклад вирішення контрольних робіт потребує досконального виконання.

Взагалі сервіс класний і вони виконують завдання для клієнтів саме так, як вони побажають. Реферати на вищому рівні і взагалі можу сказати що працюють добре. На їх сторінці одразу є прайс, контакти куди можна звернутись для уточнення всього. Менеджери доброзичливі і допомогають одразу зрозуміти як краще вам виконати свою задачу.

Якщо вам треба подивитись відгуки на Na5ku, раджу звернутись на сервіс Studentguide, в них як раз таки інформації про цю компанію просто вдосталь. Прочитаєте, подивитесь середню оцінку на сервіс і будете знати, чи замовляти в них щось чи ні. Удачки вам!

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: