Привіт! Я пройшов через подібну ситуацію кілька років тому. У нас з дружиною теж довго не виходило завагітніти, і це було дуже важко психологічно. Ми звернулися до лікаря, і після детального обстеження виявилося, що проблема в моєму здоров'ї. У мене був низький рівень сперматозоїдів, і лікарі порадили кілька методів лікування. Спочатку я змінив свій спосіб життя: почав правильно харчуватися, займатися спортом і уникати стресів. Також приймав призначені лікарем вітаміни та добавки для покращення якості сперми. Окрім цього, ми спробували кілька методів штучного запліднення, таких як інсемінація та екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ). Після кількох невдалих спроб нам вдалося завагітніти завдяки ЕКЗ. Зараз у нас підростає здоровий хлопчик. Головне – не втрачати надії і вірити, що вилікувати чоловіче безпліддя
https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/lechenie-muzhskogo-besplodiya/ можливо. Рекомендую обов'язково проконсультуватися з фахівцем, який зможе підібрати найбільш підходящий план лікування саме для вас.